Телефон:   +359 2 465 30 2;+359 2 465 22 67
Мобилен:   +359 899 01 46 75
Имейл:     Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Адрес:    1618 гр.София; ул."Хубча" №2

  

Работим с ТРАНСПОРТКОНСУЛТ и с адв. Ангел Василев от самотo начало на дейността ни в България. Във всички аспекти на работата ни сме получавали навременна и изключително компетентна подкрепа.

   Препоръчваме ТРАНСПОРТКОНСУЛТ като надежден и доказал се с професионализма си партньор, както на развиващи се, така и на тепърва стъпващи на български транспортен и логистичен пазар компании. –  ХЬОДЛМАЙЕР ЛОДЖИСТИКС БЪЛГАРИЯ

 

 

   През последните няколко години ТРАНСПОРТКОНСУЛТ консултира „МЕГА ТРАКИНГ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД при всички контакти с Министерство на транспорта и ИА „Автомобилна администрация:  във връзка с контролна дейност, лицензиране и разрешителни режими.

Разчитаме на тях и за правилното регулиране на отношенията със шофьорския персонал и подпизпълнителите.

За нас ТРАНСПОРТКОНСУЛТ не е само консултант, а равноправен партньор, с който развиваме успешно бизнеса си.  - МЕГА ТРАКИНГ БЪЛГАРИЯ ЕООД (ЕВАЛС ГРУП)

 

 

   Като спедиторска компания разчитаме именно на ТРАНСПОРТКОНСУЛТ да съдейства в случаи на нарушен баланс на отношенията както с клиенти, така и с транспортни фирми.

   Дългогодишният им опит в международния автомобилен транспорт е причината да познават цялостно и детайлно тази дейност, като същевременно разполагат с изключителна практика в областта на отговорността на превозвача и Конвенция CMR изобщо и със сигурност са най-добрият избор за разрешаване на спорове по рекламации и щети  - ЙОБСТЕЛ БЪЛГАРИЯ ООД

 

 

   Обучавайки кадри за транспортния биснес, разчитаме на екипа на ТРАНСПОРТКУНСУЛТ за компетентно консултиране на дейността ни и го препоръчваме на всички, работещи в сферата на логистиката и транспорта - НОДИС ООД

 

 

    При събирането на вземания, преговови с клиенти и доставчици на дружеството и представителството и защитата на интересите му пред органи и институции, г-н Ангел Василев (създател на ТРАНСПОРТКОНСУЛТ) демонстрираше задълбочено и ефективно познаване не само на юридичесите аспекти, а и на цялостната материя, свързана с дейността на дружеството – СОМАТ АД (ИКОНОМИЧЕСКА ГРУПА ВИЛИ БЕЦ)

 

   

Please publish modules in offcanvas position.